PROJELERİN BAŞARISINI ETKİLEYEN 35 ETKEN (4. kez)


PROJELERİN BAŞARISINI ETKİLEYEN 35 ETKEN (4. kez) 

24-25 MART 2017,  09:30-16:30   
MÖVENPICK HOTEL, Söğütözü - ANKARA

 

Eğitim Afişi için : TIKLAYINIZ
Eğitim Katılım Formu için : TIKLAYINIZ 


24-25 Mart 2017günleri 09:30-16:30 saatlerinde MÖVENPICK Hotel’de, PROJELERİN BAŞARISINI ETKİLEYEN 35 ETKEN  (4. Kez) konulu uygulamalı eğitim programı düzenlenecektir. Bu eğitim daha evvel Teknoparklarda ve ODTÜ’de düzenlenmiştir. Beğeni toplamıştır. Uygulamalı ve Tecrübe paylaşımlı eğitimimiz ile
4. kez Sizlerleyiz.

Eğitimin Kapsamı:
             1. Proje Başarısını Etkileyen Etkenlerin (Sebeplerinin) Listelenmesi (yaşanmış örneklerle anlatım)
             2. Proje Başarısını Etkileyen Etkenlerin Sınıflandırılması
             3. Proje Başarısını Etkileyen Etkenlerin Örneklendirilmesi
             4. Projelerin Başarısı için Yapılması Gerekenler
             5. Sınıf İçi Çalışmalar (Uygulamalar)
 
Eğitime Kimler Katılmalı? :
Firmaların Üst-Orta Yönetimleri, Programlar & Proje Yönetimi, İş Geliştirme & Pazarlama, Sözleşme Yönetimi, Planlama, AR-GE/MÜ-GE, Üretim, Kalite & Süreç İyileştirme ve Tedarik-Sanayileşme Bölümleri Yöneticileri ve Uzmanları.
 
Eğitimci:  M. SERDAR DURGUN ; Danışman & Eğitimci, EYDEM (MIPM & MENTOR&D Sertifikalı)

Endüstri Yüksek Mühendisi Serdar DURGUN, 20 yıllık iş hayatı boyunca; Havacılık, Savunma Sanayi, Teknoloji & Ar-Ge, Bilişim, Odalar & Borsalar, Mentorluk-Eğitim sektörlerinde +20 projede farklı yetkilerle görev aldı. 2003 yılından beri; ODTÜ ve TOBB ETÜ’de (tamam); “Proje & Teknoloji-Sistem Yönetimi” yüksek lisans dersini vermektedir.
Şirket Müdürü, Genel Sekreter Müşaviri, Şirket Teknokent Kurucu Şube Müdürü, Proje Grup Müdürü, Genel Müdür Danışmanı, İç Denetçi, Proje Uzman Mühendisi ve Planlama Mühendisi unvanlarıyla; Entegre Program-Proje Yönetimi, Organizasyon Geliştirme, Planlama (Proje, Üretim, Malzeme, Bütçe, Bakım), Analizler, Kontrat Yönetimi, İç Denetim, Teknoloji & Teknoloji Transfer Yönetimi, Ar-Ge Yatırım Destekleri konularında çalıştı.
Kurucusu olduğu EYDEM Entegre Yönetim Danışmanlık Eğitim Merkezi’nde (www.eydem.com); Entegre Program-Proje Yönetimi & Teknoloji Yönetimi Mentoru (savunma sanayi, inovasyon/ar-ge, teknoloji tranferi, ar-ge/teknoloji proje destekleri ve hibeleri, teknoloji-proje envanteri/ PESTEL-SWOT analizleri) olarak çalışmakta, teknoloji (teknokent) ve savunma şirketlerine danışmanlık ve uygulamalı eğitim hizmetleri sunmaktadır. 
Türkiye’nin Teknolojik Seviyesinin Yükseltilmesi; sistem dinamiği modellemesi konulu yüksek lisans tezi 2002-2006 yılları arasında 6 uluslararası konferanstan kabul almış, kitap olarak yayınlanması talep edilmiştir.
Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) Sempozyum Kitabı, ROKETSAN Dergisi, PMI-TR Proje Yönetim Dünyası, Proje Yönetim Derneği (PYD) Proje Postası, BusinessAnkara gibi baskı ve dijital ortamlarda Türk Savunma Sanayi, Entegre Proje Yönetimi, Entegre Lojistik Destek (CALS), Teknoloji Politikaları, Milli Kalkınma, Teknoloji Projeleri & Destekleri konularında makaleleri yayınlanmıştır. PMI-TR, PYD, KOSGEB ve OSB Etkinliklerinde konuk konuşmacı da olan M. Serdar DURGUN, uluslararası ve ulusal sertifikalara sahiptir, halen teknoloji ve savunma sanayi şirketlerine entegre proje yönetimi, proje ar-ge destekleri ve teknoloji yönetimi konularında danışmanlık vermektedir.
 
Eğitim Ücreti :1.400 TL (KDV hariç). KDV %18’dir.
 
03 MART 2017 tarihine kadarkayıt olup ödemesini yapan katılımcılara erken kayıt ücreti : 1.300 TL' dir. (KDV hrç - %18)
Eğitim ücretine; eğitim dokümanları, MÖVENPICK HOTEL’de öğle yemekleri ve ikramlarla eğitim katılım sertifikası dahil.
 
Nasıl Katılacağım?:
23 MART 2017(16:00) tarihine kadar kayıt yaptırmanız, ödeme dekontunuzla EYDEM ile irtibata geçmeniz rica olunur.
Eposta: [email protected] / [email protected]/ [email protected]Tel: 0312 3851150 / 0533 2518025
Tel: 0312 3851150 / 0533 2518025 / 0533 2516125   www.eydem.com